Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

19. 03. 2019. 21:45 >> 21:55

EVROLIGA

Higins presudio Efesu, Bajernu ostala samo teorija

Košarkaši CSKA iz Moskve pobijedili su večeras u Istanbulu Efes sa 80:78, u utakmici 27. kola Evrolige.

Pobjedu ruskoj ekipi donio je Kori Higins košem u posljednjim trenucima utakmice.

Higins je utakmicu završio sa 19 poena i pet asistencija, Kajl Hajns postigao je 15, a Vil Klejburn 10 poena uz osam skokova.

U ekipi Efesa najefikasniji je bio Brajant Danston sa 19 poena i devet skokova, Krunoslav Simon dodao je 13 poena uz sedam skokova, a Šejn Larkin 11 poena.

CSKA je već obezbijedio prolaz u drugu fazu, drugi je na tabeli sa 21 pobjedom i šest poraza, a Efes je četvrti sa 17 pobjeda i 10 poraza.

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su u Atini Bajern sa 89:69.

Grčki tim predvodili su Zek Ledej sa 23 poena i srpski košarkaš Nikola Milutinov sa 20 poena i pet skokova. Brajant Veber postigao je 12 poena, uz osam skokova i četiri asistencije, a Jorgos Printezis 11 poena, uz pet skokova i tri asistencije.

U ekipi našeg trenera Dejana Radonjića najefikasniji je bio Peteri Koponen sa 15 poena, Devin Buker postigao je 13, a Nihad Đedović 10 poena.

Olimpijakos sa 14 pobjeda i 13 poraza zauzima sedmo mjesto na tabeli, a Bajern je 11. skorom od 12 pobjeda i 15 poraza i praktično je izgubio šanse za plasman u plej-of.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније