Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 02. 2013. 15:31 >> 16:34

ABA LIGA

Budućnost očekuje pobjedu nad Širokim

Meč sa Širokim je velika šansa da košarkaši Budućnosti prekinu negativnu seriju. Nakon eliminacije iz domaćeg Kupa i prokockane pobjede u Rusiji, vrijeme je za trijumf, važan u borbi za fajnl-for ABA lige.

Budućnost je trenutno na četvrtom mjestu.

U ''Morači'' u 21. kolu ABA lige gostuje Široki, ekipa koja se ne smije potcijeniti, ali ekipa protiv koje bi sve osim pobjede bilo veliko iznenađenje.

Trener Plavih Dejan Radonjić kaže da je Široki, sa dolaskom dva Amerikanca pobjegao iz opasne zone I unaprijedio igru.

,,Moramo biti maksimalno oprezni jer se radi o ekipi koja je savladala Partizan na svom terenu, zatim Zadar. To nam govori da svih 40 minuta moramo biti na nivou, kako bi došli do pobjede koju svi priželjkujemo'', poručio je Radonjić.

Duel dva tima u prvom dijelu sezone pripao je Budućnosti 76:70. Iako se ne radi o timu iz samog vrha, Nikola Ivanović očekuje podršku sa tribina.

''Očekuje nas jako težak meč. Oni igraju u blago izmijenjenom sastavu u odnosu na prvi duel. Iako nas je malo poremetio poraz u Rusiji, pristupićemo maksimalno oprezno. Nadam se da ćemo svih 40 minuta odigrati kvalitetno, i da ćemo napraviti dobru uvertiru za ono što nas čeka u nastavku, najprije Banvit a onda i ABA liga'', kazao je Ivanović.

Prodaja ulaznica, koje su dva eura, počeće tri sata pred meč koji se igra od 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније