Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 03. 2019. 19:40 >> 21:53

SA ALBOM ZA TROFEJ

Dubljevićeva Valensija do finala

Košarkaši Valensije savladali su Uniks u Kazanju rezultatom 79:73 u polufinalnom dvomeču Evrokupa i plasirali se u finale tog takmičenja.

Španski predstavnik je u svojoj hali dobio prvi meč rezultatom 79:73, a u revanšu u Rusiji su nakon 40 minuta uspeli da odnesu trijumf i dođu na korak od podizanja trofeja šampiona Evrokupa i tako se plasiraju u Evroligu naredne sezone.

Najefikasniji pojedinac je bio Sam van Rosom koji je ubacio 15 poena, a pratili su ga Met Tomas sa 15 i Fernando San Emeterio sa 11 postignutih poena.

Crnogorski reprezentativac Bojan Dubljević ubacio je 10 poena, bez promašaja iz igre i sa linije slobodnih bacanja za 11 minuta provedenih na parketu.

Na drugoj strani, Erik Mekolum predvodio je ekipu Uniksa sa 13 poena i pet asistencija, a dvocifreni su bili Džamar Smit, Moris Endur i Anton Ponkrašov.

Valensija je 2017. igrala u finalu protiv ekipe Unikahe, kada su bili poraženi pa će sada imati priliku da poprave utisak.

Španski tim će za trofej igrati protiv Albe koja je savladala Andoru u gostima rezultatom 87:81 i tako sa 2:0 u pobjedama dobili seriju,

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније