Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavila: M.M ]

25. 03. 2019. 22:07   >>  21:47 1

REPEŠA

Odbrana loša, ima prostora za napredak

Loša odbrana odvela je u poraz u Zagrebu smatra trener Budućnosti Voli Jasmin Repeša.

Sa ovakvom defanzivom ne može se ništa uraditi smatra Repeša, koji ipak vidi prostora za napredak pred drugi meč.

“Zaslužena pobjeda Cedevite. Nekoliko stvari nije bilo na nivou utakmice plej ofa. U prvom dijelu smo imali nekoliko propusta, ali smo imali prednost jer je solidna bila odbrana u igri dva na dva. U drugom poluvremenu smo igrali lošu odbranu, i sa takvom defanzivom nijesmo mogli dobiti. Mislim da postoji rezerva da možemo odigrati mnogo bolje. Tu mislim na defanzivni skok, na prvu liniju odbrane. Sve u svemu nije bilo dobro, ali ovo je 1:0 i moramo se pripremiti da drugi meč odigramo mnogo bolje,” saopštio je Repeša.

Drugi meč dva rivala igra se u nedjelju u Podgorici.

Trener Cedevite, sa druge strane, ishvalio je svoju ekipu nakon pobjede protiv Budućnosti Voli.

Slaven Rimac je kao razlog pobjede naveo kontrolu skoka koja je stigla jer je njegov tim bio borbeniji.

“Nadskakali smo ih, tako da svaka čast momcima. Znali smo da su stvarno jaki u skoku. Imaju visinu i igrače koji su agresivni na skoku. Imaju tendenciju odlaska na skok u napadu i u našoj prošloj međusobnoj utakmici u Podgorici su nam tu zadavali dosta problema. Dosta smo pričali o tim stvarima. Bitan je angažman. Fizički su oni snažniji, ali danas su to naši igrači dobro nadoknadili borbenošću i uključivanjem svih petorice igrača u skok. Bez obzira na dobru obranu i pažnju na skok u napadu, još uvijek su ih uhvatili 15 i radi se stvarno o jednoj ekipi koja je moćna u individualnoj kvaliteti i u skoku u napadu. Bez obzira što će se desiti u drugoj utakmici, u najgoroj varijanti kupili smo si još jednu domaću utakmicu. To je za naš imidž kluba i atmosferu izuzetno bitno.” kazao je Rimac.

On kaže da očekuje dobru igru svojih i u Podgorici.

“Moju ekipu atmosfera kao u Podgorici dodatno motiviše. Dosad smo dobro igrali u takvim atmosferama i očekujem dobru partiju. Ima još dosta vremena, tako da ćemo još neke sitnice promijeniti. Ove ekipe se jako dobro poznaju, tako da je teško napraviti konkretnija iznenađenja, ali svaka sitnica koja ti može donijeti neku prednost je bitna”, dodao je Rimac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније