Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 04. 2019. 21:53 >> 22:08
1

REPEŠA OCIJENIO

Sa ovakvim šutem, teško je dobiti

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša rekao je da je uzork poraza njegovog tima slab procenat šuta za dva i tri poena.

“Plavi” su očajno odigrali drugo poluvrijeme i doživjeli ubjedljiv poraz na startu finalne serije 91:72.

“Čestitke Zvezdi. Mislim da su više nego zasluženo pobijedili. Dobro smo igrali u prvom dijelu do završnice i početka nastavka, koji nijesu bili kakvi smo željeli. Promašili smo mnogo otvorenih šuteva. Sa ovakvim procentima za dva i tri, teško je dobiti utakmice. To nam daje nadu za bolji rezultat, ako se neke bazne stvari odrade. Mnogo lakih poena, slabih povrataka u odbranu. To su razlozi poraza”, rekao je Repeša.

On nije želio da komentariše atmosferu u dvorani.

“Nemojte me vući za jezik. Ne bih odgovorio jer ako budem pričao o atmosferi, reći ću nešto što ne bih htio da kažem”, kazao je hrvatski stručnjak.

Repeša smatra da je priprema utakmice odrađena kako treba.

“Mislim da smo utakmicu dobro pripremili. Dok smo bili u sistemu ofanzivnom i defanzivnom, sve je bilo kako treba. Međutim, počeli su problemi kad smo iskočili iz toga. Kada primimo lak koš, želimo da brzo vratimo i tu smo griješili”, zaključio je Jasmin Repeša.

Nemanja Gordić je istakao da još ima dosta da se igra u finalu, te da ekipa mora mnogo bolje da odigra u nedjelju.

"Igrali smo dobro 17-18 minuta, a onda je protivnik napravio seriju 11:2 i preokrenuo. Ovo je prvi meč, ima da se igra, ali nemamo vremena da ispravljamo greške. Jasno je da moramo da budemo bolji u nedjelju", kazao je Nemanja Gordić.

Trener Crvene zvezde Milan Tomić naglasio je da njegov tim čeka još puno posla do konačne pobjede i titule.

"U prvoj četvrtini nijesmo igrali dobro. Sad, kako se odvijala utakmica i kako smo odigrali do kraja, odigrali smo kvalitetno, ali ništa ne bi bilo kvalitetno da nije bilo ove predivne publike, atmosfere navijanja. Ovo je prvi korak, a nama su potrebna tri. Moramo da odigramo još bolje u nedjelju, jer će Budućnost sigurno odreagovati. Sigurno će biti drugačija utakmica. Moramo da imamo koncentraciju od početka", rekao je Tomić za televiziju Arena sport.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније