Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 04. 2019. 21:42 >> 21:41
36

"ZASLUŽENA POBJEDA ZVEZDE"

Repeša: Doživjeli smo linč, ovo je otišlo predaleko

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša kazao je da su on i njegovi igrači doživjeli linč u Beogradu na drugoj utakmici finala ABA lige.

"U 57 godina sam prošao sve, i teške terene i zahtjevne utakmice, a žao mi je što moram reći da ovakav linč nikada nijesam doživio u svom životu. Žao mi je zbog košarke, zbog svih nas. Ovo nema veze sa košarkom. Morao sam da bacim odijelo, jer je bilo puno pljuvačke. Mislim da to niko ne opravdava. Igrao sam derbije, ali sve ima granicu dokle se ide. Žao mi je i krivo, u mojoj porodici imam veliki broj Srba. Dragi su mi, ne mogu objasniti koliko. Ne dam ih za sve na svijetu, sačuvao sam ih u teškim trenucima. Ostali smo zajedno, najveći moj rezultat u životu je da sam ih sve zadržao. Ovo je psihijatrija teškog nivoa. Ja ne vidim smisao da se igra, to nema veze sa sportom. To je prešlo granice. Neću dalje, ali prije svega kao čovjek osjećam potrebu da kažem. Trebalo je da donesem sako da vidite na šta liči", rekao je Repeša.

On je istakao je pobjeda Zvezde potpuno zaslužena.

"Ne umanjujem pobjedu Zvezde, njihovu igru i njihovu zasluženu pobjedu. Bilo je svega od dolaska - guranja, pljuvanja u tunelima, možda je bilo straha. Pričati o utakmici koja se izgubi 40 razlike o tome što je bilo dobro, a što loše, nema smisla", rekao je trener "plavih".

Repeša je rekao da ništa nije izgubljeno, te da vjeruje u preokret.

"Vjerujem da možemo da preokrenemo sa sportskom aspekta, ali kako da dočekam Zvezdu kao čovjek i kao trener, kada moram da zgužvam odijelo i bacim ga u koš. Evo, zaštitiću svakoga, ali ne mogu da razumijem. Ovo je otišlo predaleko", kazao je hrvatski trener.

Trener Crvene Zvezde Milan Tomić najavio je još bolju igru svog tima u "Morači".

"Napravili smo drugi korak, fali nam još jedna pobjeda. Moramo još jače u Podgorici, da idemo na pobjedu. Igrali smo protiv Partizana u vreloj atmosferi, moj tim zna da igra u takvoj atmosferi. Košarka je u prvom planu“, rekao je Tomić za TV Arena sport.

Пратите нас на

Коментари36

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније