Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

14. 04. 2019. 22:34 >> 12:08
11

NASTAVITI BORBU

Gordić: Treba da nas je sramota

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić rekao je da njega i njegove saigrače treba da bude sramota zbog ubjedljivog poraza od Crvene zvezde u Beogradu.

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su večeras u Beogradu od Crvene zvezde 107:69 (26:19, 28:19, 22:16 i 31:15), u drugoj utakmici finala plej-ofa ABA lige.

"Nemam mnogo da pričam, treba da nas je sramota ovog poraza večeras i treba da imamo ličnog ponosa i karaktera da izađemo u srijedu, naravno pametno sa karakterom i da nastavimo da se borimo, jeste 2:0 Zvezda igrala bolje dva meča, oni su odbranili svoj teren, a sada je na nama da uradimo isto", poručio je Gordić.

Na pitanje da li je razlika bila previsoka, Gordić je bio jasan.

"Utakmica je bila gotova već krajem treće četvrtine, kada je bilo 20 razlike, a to što su oni igrali do samog kraja pokazuje koliko su motivisani da nas dobiju i mi to moramo da iskoristimo kao motiv za treću utakmicu".

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније