Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2019. 21:45   >>  22:00 9

ŽELE POBJEDU U 4. MEČU

Lazić: Svako želi da igra u ovakvoj atmosferi

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić pohvalio je atmosferu tokom večerašnjeg meča u "Morači".

"Atmosfera je bila odlična. Mislim da svaki igrač želi da igra u ovakvoj atmosferi", kazao je Lazić na konferenciji za medije.

Smatra da u Beogradu nije bila atmosfera linča.

Ne razumijem konstataciju da je u Beogradu bio linč. Mislim da je na parketu bilo manje predmeta, nego u Beogradu. Ne želim da ulazim u diskusiju”, rekao je Lazić.

Bek Zvezde kazao je da je u nastavku Budućnost dominirala.

"Uspjeli smo samo u prvih 20 minuta da prikažemo ono što smo htjeli. Pali smo u nastavku, nijesmo uspjeli da zadržimo koncentraciju. Ništa nije gotovo, sjutra ćemo odmoriti i analizirati i u petak ćemo dati sve od sebe da ovdje završimo seriju", dodao je Lazić.

Tomić: Očekujem pobjedu u narednom meču

Trener Zvezde Milan Tomić čestitao je Budućnosti na pobjedi i naglasio da je njegov tim igrao samo prvo poluvijreme, da nije bilo koncentracije i fokusa u drugom.

"Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu. Ispoštovali smo dogovor i sve je bilo u redu. Međutim, dogovor je bio da u trećoj odigramo još jače, ali to nijesmo uspjeli da uradimo. Mnogo smo griješili, omogućili smo Budućnosti da se vrati u igru. Imali smo 16 izgubljenih lopti, mnogo smo solirali, a takvom igrom je teško dobiti na terenu kakav je u Podgorici. Okrećemo se narednom duelu i očekujem pobjedu", rekao je Tomić.

Kazao je da ih Budućnost nije iznenadila.

"Odigrala je taktički isto kao i na prve dvije utakmice, ali je ovoga puta kaznila naše greške. Jednostavno nijesmo imali dovoljno koncentracije i zbog toga nijesmo odigrali onako kako smo željeli i kako možemo. Perperoglu nam je nedostajao, ali koga nema bez njega moraš da igraš. Koti Klark jeste odigrao sjajno, ali nije to zbog izostanka Stratosa, nego zbog nedostatka koncentracije", izjavio je Tomić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније