Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 04. 2019. 22:15   >>  23:43 7

REPEŠA O NAVIJAČIMA U "MORAČI"

"Izvinjavam se svima koji su bili uvrijeđeni ili povrijeđeni"

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša kazao je da atmosfera večeras u "Morači" nije bila ni blizu kao u Beogradu.

"Čestitam momcima na istrajnosti i upornosti da stignu do pobjede poslije pet poraza od Zvezde. U prvom poluvremenu smo igrali sa mnogo emocija i pomalo izgorjeli u prevelikoj želji. Sa druge strane, Zvezda je imala sjajan procenat realizacije. Drugo poluvrijeme smo odigrali izuzetno dobro, posebno se to odnosni na odbranu," naglasio je Repeša.

Košarkaši Budućnosti pobijedili su večeras Crvenu zvezdu 80:72 i smanjili na 2-1 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

"Imali smo dobar rezultat poslije prvog poluvremena s obzirom na okolnosti i njihov šut. Naglašena emocija se mogla vidjeti kada je (Goga) Bitadze napravio nesportsku, a potom i tehnička", rekao je on.

Repeša je kazao da su mnoge utakmice njegove ekipe bila slične, ali da je večerras "bila neka druga priča".

"Druga priača je jer smo 40 minuta išli naprijed, korak po korak gradili pobjedu. Teško da ovakvi mečevi mogu da se riješe u prvih pet minuta. Atmosfera je bila dodatni podstrek da se probude emocije više nego što treba... Ono što su oni pogodili u prvom nije bilo objektivno, a da nijesu mislim da bi bio egal, ali tako je kako je", rekao je Repeša.

Na pitanje o atmosferi u hali Morača i komentara da je u Beogradu bio "pokušaj linča", Repeša je rekao da večerašnja atmosfera nije bila ni blizu one iz hale "Aleksandar Nikolić".

"Nije bila ni blizu onoga u Beogradu, ali kažem ako je uvrijeđen, povrijeđen, ja se izvinjavam. To je ono što mogu da uradim u ovom trenutku. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobjegnem od svih vas", kazao je on.

Četvrta utakmica na programu je u petak od 19 sati.

"Svaka utakmica je priča za sebe, a iznenađenje su isključena. U mečevima finalne serije uglavnom odlučuju induvidualne partije. Recimo Rivers je bio sjajan u prvom poluvremenu, sa druge strane Koti Klark je odigrao besprekorno u nastavku, iako je nekoliko puta tražio izmjenu zbog problema sa povredom", rekao je Repeša.

Kazao je da su se tek u trećem meču sve kockice složile onako kako su željeli i kako su se dogovarali.

"Dogovor je jedno, a da li se dogovor može realizovati na parketu je nešto sasvim drugo. Sada će biti glavno pitanje zašto nijesmo zaustavili Čovića u Beogradu, a jesmo u Podgorici. Ponovo smo imali padova i oscilacija, ali ovoga puta smo pokazali čvrstinu, agresivnost i hrabrost i smatram da smo zasluženo stigli do pobjede. Takođe, odigrali smo sa mnogo vere od prvog do posljednjeg minuta, nijesmo se obazirali na to šta piše na semaforu. Znali smo da u nastavku Zvezdu mora da stane šut jer je u prvom zaista pogađala iz gotovo nevjerovatnih situacija", dodao je Repeša.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније