Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 04. 2019. 21:27   >>  21:29

IGRALI KAO TIM

Kol: Nijesam jurio poene, saigrači su mi vjerovali

Budućnost je na krilima Norisa Kola i Edvina Džeksona srušila Zvezdu i izborila majstoricu. Kol je istakao da je preuzeo odgovornost , jer je imao samopuzdanje i saigrači su mu vjerovali.

“Borili smo se timski, igrali kao tim. Bilo je bitno pobijediti utakmicu, nijesam jurio poene, već je to bilo potrebno. Saigrači su mi vjerovali, stručni štab mi je vjerovao, imao sam samopouzdanja činio sam sve da pobijedimo", kazao je Kol.

On je rekao da ekipa mora da ponovi ovakvu igru u majstorici ukoliko želi das odbrani titulu.

"Moramo u Beogradu da ponovimo ovakvu igru, agresivnu kako bi osvojili trofej”, rekao je plejmejker plavo-bijelog tima.

Džekson je rekao da se želio da se iskupi za dvije loše utakmice koje je odigrao u Beogradu.

“Odigrao sam loše dvije utakmice u Beogradu, želio sam pred domaćom publikom da dam maksimum bez obzira na sve. Bili smo agresivni, a večeras je krenuo šut, pogađao sam. Puno toga dugujemo našoj publici. Naredni meč je u Beogradu, tamo je teško dobiti, a nadam se da ćemo ostati agresivni kao u ova dva meča i pobijediti”, rekao je bek "plavih".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније