Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 04. 2019. 22:06 >> 23:01
10

REPEŠA PORUČIO

Zvezda je favorit, ali imamo šansu

Trener Budućnost Volija Jasmin Repeša prepustio je Zvezdi ulogu favorita u majstorici finala ABA lige. Hrvatski stručnjak je istakao da ekipa u Beogradu svih 40 minuta mora kontrolisati dešavanja na parketu.

“Zvezda je favorit tu nema dileme. Ako iskontrolišemo ritam meča, i ako u teškim momentima ne dozvolimo da se odlijepe moglo bi biti ključno. Dakle moramo iskontrolisati meč svih 40 minuta. Čestitao bih igračima na strpljivosti jer i kad nije išlo najbolje, korak po korak smo gradili pobjedu. Promašili smo mnogo bacanja, posebno u ključnim momentima, često loše i branili skok rivalu, to mora bolje i to uvijek potenciram.” istakao je Repeša.

On je rekao da nepoznanica između dvije ekipe nema i da su majstorice prilika da veliki igrači naprave razliku.

“Da će biti teško pripremiti ekipu, biće. Moj posao je da to uradim, mislim da imam iskustva za to, ali vidjećemo kako ćemo proći. Kontrola skoka je veoma bitna. Teško da može biti iznenađenja bilo kakvog. Sada se jako dobro poznajemo između sebe, pa teško da se nešto može novo desiti. U takvim utakmicama uvijek ispliva neko, to su mečevi za velike igrače, pokazali su to i večeras Kol, Džekson, Beron, Odžo.” kazao je Repeša.

Trener "plavih" je prokomentarisao fenomenalnu partiju Kola....

“Ovo su utakmice koje mogu da pokažu zašto je tu, zašto ima takvu karijeru. Nije izlazio u drugom poluvremenu, pitao sam ga da li mu treba pauza. Bio je u meču, i defanzivno i ofanzivno”, rekao je Repeša.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније