Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 04. 2019. 18:14   >>  19:28 4

VEĆ "VRUĆE" U DVORANI

Incident između Kola i navijača

Na početku zagrijavanja košarkaša Budućnosti Norisa Kola došlo je do incidenta između košarkaša Budućnosti Norisa Kola i muškarac koji je sjedio iza jednog od koševa u dvorani "Aleksandar Nikolić". Kol je na neprimjeren način bacio loptu tom muškarcu, da bi mu on odgovorio istim potezom.

Teži incident spriječilo je obezbjeđenje. Kol i muškarac su razmijenili nekoliko riječi.

Peti meč finalne serije igra se večeras od 19 časova, a na prethodnim su zabilježene ružne scene koju su prouzrokovali neki "navijači".

Prethodno je košarkaše Budućnosti po ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić” na ulasku u svlačioncu dočekalo još jedno neprijatno iznenađenje.

Domaćin je ime podgoričkog kluba ispisao na crnogorskom, engleskom, ali i albanskom jeziku.

Inače, košarkaše Budućnosti Voli sinoć je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo nekoliko navijača Crvene zvezde, koji su uvredama "zatrpali" goste iz Podgorice.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније