Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 04. 2019. 22:33 >> 22:32
2

TOMIĆ PORUČIO

Odigrali smo fenomenalno, hvala navijačima

Trener Crvene zvezde Milan Tomić bio je više nego zadovoljan igrom svoje ekipe i zahvalio se navijačima na podršci.

Zvezda je u majstorici finala bila ubjedljiva protiv Budućnosti 97:54 i osvojila četvrtu titulu u ABA ligi.

"Odigrali smo feniomenalno, a zašto nijesmo pobijedili u Podgorici pričaćemo u julu. Treba da se zahvalim našoj publici koja je bila naš šesti igrač, ne šesti nego je izgledalo kao da imamo deset igrača na parketu, hvala im puno", poručio je Tomić.

On je prokomentarisao to što je Zvezda slavila i bez dva bitna igrača.

"Nama su se dva igrača povrijedila (Perperoglu i Reglend), dva vrlo bitna igrača, i niko ovo nije dobio ovako u životu. Nikad se nijesam žalio da mi nedostaje Stratos, sigurno da nedostaje, ja volim da imam 15 igrača u timu i da svi mogu da pomogu. Poslije ovakve sezone, gdje smo bili najbolji, večeras ćemo sigurno proslavljati", kazao je Tomić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније