Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

24. 04. 2019. 14:03   >>  20:31

NOVI TRENER BUDUĆNOSTI

Mijović: Povratak domaće titule prioritet

U nastavku sezone, šef stručnog štaba ekipe KK Budućnost VOLI biće Petar Mijović, saopštio je podgorički klub. On je istakao da ekipa mora što prije da zaboravi mečeve sa Zvezdom, te da je povratak titule u Podgoricu prioritet.

Mijović je u dosadašnjoj karijeri vodio mlađe selekcije Budućnosti, a bio je i pomoćnik u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore.

"Trag na ekipi nakon finala sa Zvezdom je morao da ostane. Na meni je da to umanjim i da se taj psihofizički status uoči početka novog takmičenja, koje neće biti lako, dovede u normalu. Moramo brzo da reagujemo i da registrujemo igrače koji su spremni da se maksimalno daju, ne bi li se titula vratila u Podgoricu", rekao je Mijović za TVCG.

Kao pomoćnik Mijović je vodio ekipu francuskog Roana gdje je sarađivao sa Lukom Pavićevićem. Samostalno je vodio ekipu KK Zeta, Baškimi i Sigal. Posljednji angažman imao je u ekipi KK Studentski centar.

"Novom treneru želimo puno uspjeha na poziciji šefa stručnog štaba u preostalom dijelu sezone", naveli su iz kluba iz Njegoševog parka.

Mijović će prvi put na klupu biti sjutra protiv Jedinstva, kada "plavi" počinju takmičenje u  Super ligi.

Podsjetimo, Jasmin Repeša je podnio ostavku nakon poraza od Crvene zvezde u finalu ABA lige.

Hrvatski stručnjak je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније