Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

24. 04. 2019. 15:38 >> 15:37
4

ZADRŽALA TROJICU STRANACA

Četvorica Amerikanaca otišla iz Budućnosti

Super liga košarkaša, koja će okupiti šest najboljih crnogorskih klubova, zvanično će početi sjutra utakmicama prvog kola.

Plasman u Super ligu izborila su četiri najuspješnija tima Erste Prve A lige - Lovćen, Sutjeska, Ulcinj i Jedinstvo, kojima su se pridružili učesnici ABA lige, Budućnost Voli i Mornar.

Igraće se deset kola, po sistemu svako sa svakim, nakon čega će četiri najbolje ekipe igrati plej-of.

Budućnost je odredila trojicu stranaca koji ostaju u timu za crnogorsku ligu.

Budućnost će u odnosu na plej-of ABA lige biti slabija za Gogu Bitadzea, koji se vratio u Megu, kao i za Erla Klarka, Norisa Kola, Devina Vilijamsa i Kotija Klarka, kojima su ugovori istekli.

Od stranaca do kraja sezone plavo-bijeli dres nosiće Nemanja Gordić, Džejms Bel i Edvin Džekson, a predvodiće je i novi trener Petar Mijović.

Mornar će u Super ligu sa Urošem Lukovićem, Nikolom Rebićem i Strahinjom Mićovićem.

Budućnost Voli će na startu ugostiti Lovćen, Mornar i Jedinstvo sastaće se u Baru, dok će u Ulcinju rivali biti istoimeni domaći tim i Sutjeska.

Svi mečevi počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније