Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 04. 2019. 16:55   >>  16:49

OTPAO VOLER

Mornar sa Rebićem, Lukovićem i Mićovićem u odbranu titule

Sa trojicom stranaca iz Srbije košarkaši Mornara kreću u odbranu titule u Superligi Crne Gore. Nikola Rebić, Strahinja Mićović i Uroš Luković će braniti boje Barana, dok je otpao Amerikanac Antabija Voler.

Prethodno je završena saradnja sa Francuzom Londingom Saneom, Amerikancem Deošonom Najtom i srpskim košarkašem Đorđem Drenovcem.

Mornar na startu Superlige u četvrtak (19 sati) igraju protiv Jedinstva u "Topolici".

"S obzirom na skraćeni roster, moramo veoma da pazimo da se ko ne povrijedi, jer ćemo prvenstvene utakmice igrati svaka dva dana, što je izuzetno naporno i zahtjevno. Ali, šta je - tu je. Ne treba naglašavati da je Budućnost apsolutni favorit za titulu, ali niko ne treba da sumnja da ćemo dati sve od sebe da na najbolji mogući način završimo sezonu. Ipak smo mi državni prvaci", kazao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Nakon 10 kola u Superligi, četiri najbolja tima plasiraće se u polufinale plej-ofa, koje se igra na dvije pobjede, dok će se finale igrati na tri pobjede.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније