Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 09. 2013. 13:39 >> 13:39

IVKOVIĆ ODLUČIO

Teodosić i Lučić ne idu na EP

Miloš Teodosić i Vladimir Lučić neće igrati za košarkašku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, saopštio je selektor Dušan Ivković. Srbija je jedna od ekipa koja će se takmičiti u grupi u kojoj igra i naša reprezentacija. Po mnogima, ona je i jedan od favorita za medalje.

Ivković je danas razjasnio višenedjeljnu dilemu, pošto do posljednjeg trenutka nije bilo poznato ko će iz Srbije biti putnici u Sloveniju.

Ivković je, kako prenose beogradski mediji, odlučio da precrta Teodosića, zato što se još nije u potpunosti oporavio od povrede lista koju je zaradio krajem maja, dok Lučić ima problema sa povredom leđa.

U reprezentaciji Srbije, na EP u Sloveniji, igraće: Stefan Marković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Nemanja Krstić, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Nenad Krstić, Raško Katić, Vladimir Štimac i Đorđe Gagić.

Evropsko prvenstvo u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra. Crna Gora će igrati u grupi B sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Makedonijom, Litvanijom i Letonijom.

Prvi meč „crveni“ će igrati u srijedu protiv Makedonije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније