Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 09. 2013. 10:09   >>  10:10

POVREDA PRESUDILA

Teodosić: Mnogo mi je krivo

Košarkaška reprezentacija Srbije putuje u Ljubljanu na Evropsko prvenstvo bez Miloša Teodosića, koji se nije dovoljno oporavio od povrede lista.

Selektor Dušan Ivković čekao je Teodosića do posljednjeg trenutka, ali na kraju će mladi plejmejker biti prvi put van nacionalnog tima od 2007.

„Mnogo mi je krivo. Nadao sam se da ću moći da igram, mislio: ’Možda preskočim neku utakmicu na početka’. Dao sam sve od sebe, mnogo sam želio da pomognem, ali... Bio sam blizu, ipak nedovoljno da podnesem napore na šampionatu. Ovo je mlad i neiskusan tim, u koji cijela nacija mora da vjeruje. Mogu oni lako da naprave pravi rezultat, nećemo sad da licitiramo. Imaju talenat, kvalitet, sjajan stručni štab“, rekao je Teodosić.

Iako je reprezentacija Srbije dosta podmlađena, Teodosić ističe da vjeruje da mogu daleko da doguraju u Sloveniji.

„Najteži je meč sa Litvanijom, ne zbog jačine rivala već zbog toga što je za nas premijerni na Evropskom prvenstvu. Treba razdvojiti zvanično takmičenje od pripremnog perioda, na prvenstvu obruč umije da se ’smanji’ iz raznoraznih razloga. Prijateljske utakmice jesu i nijesu prava slika, ali vjerujem da će ovi momci imati snage da izađu na kraj sa svim izazovima“, naglasio je Teodosić.

Na konstataciju da je u reprezentaciji, ne bi se postavljalo pitanje ko je vlasnik odlučujućeg šuta, Teodosić je rekao:

„Nemojte tako, pa i Krstić je veliki autoritet, nijesam mu potreban ako bude ’stani-pani’. Nadam se da u tom smislu neće biti problema. Šalu na stranu, biće sigurno neizvjesnih završnica, nijeste valjda zaboravili Markovića, igra i on sto godina“.

(B92)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније