Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 05. 2019. 17:11   >>  17:10 2

POSLJEDICE MOGU BITI NESAGLEDIVE

Dodik: Sukob Bokana i Čovića prelazi granice zdravog razuma

Predsjednik Igokee i ABA lige Igor Dodik kazao je da su za incidente u finalnoj seriji krivi čelnici Zvezde i Budućnosti Nebojša Čović i Dragan Bokan.

"Oni su dopustili da njihov međusobni sukob prevaziđe sve okvire zdravog razuma, a regionalna košarka zbog toga može da snosi nesagledive posljedice. Razgovarao sam nekoliko puta sa Draganom Bokanom i Nebojšom Čovićem. Svi znamo šta se dešavalo i prošle sezone u finalu i zbog toga sam imao namjeru da preduprijedim neke stvari kako se istorija ne bi ponovila. Dragan Bokan je u samom početku bio za neku vrstu dogovora, da se spuste tenzije, međutim Nebojša Čović je to odbijao", kazao je Dodik, prenosi Sport klub.

On je otkrio da je jedva nagovorio predsjednika Budućnosti da igrači tog tima odigraju majstoricu, te da je Čović odbio da se isprazni dio tribina.

"Ugovor ABA lige sa Evroligom ističe naredne godine. Mene ne bi čudilo da čelnici Evrolige, nakon svega što se dešavalo, kažu: "Hvala vam na svemu, ali doviđenja i prijatno. Sa takvim ponašanjem nam ne trebate." Mislim da bi to bio veliki udarac za regionalnu košarku, a niko ne može da isključi mogućnost da se tako nešto neće desiti. Nanesena je velika šteta ugledu takmičenja. Prema mojim informacijama, kompanija “MYD-Sports”, koja je garant finansijske stabilnosti ABA lige, čak razmišlja da podnese tužbe zbog toga jer su se i oni našli u problemu kako da privole nove sponozore. Šteta bi zaista mogla da bude nesaglediva", kaže Dodik.

On je kazao da su trenutno Cedevita, Crvena zvezda, FMP i Mega protiv ideje da Olimpijakos igra ABA ligu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније