Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 09. 2013. 12:12   >>  12:38

EP - SLOVENIJA

Makedonci u provjerenom sastavu

Selektor Makedonije Aleš Pipan saopštio je spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Sloveniji koje počinje 4. septembra.

Slovenački stručnjak na klupi Makedonije objavio je definitivni spisak igrača za Eurobasket u nedjelju, na večernjem treningu.

Rivali Crne Gore u Grupi B nastupiće u Sloveniji predvođeni NBA novajlijom Perom Antićem, koji će biti kapiten selekcije.

Na spisku se nalaze sljedeći igrači: Aleksandar Kostoski, Vlado Ilievski, Darko Sokolov, Lester Mekejleb, Vojdan Stojanovski, Damjan Stojanovski, Vladimir Brčkov, Todor Gečevski, Pero Antić (kapiten), Stojan Guroski, Đorđi Čakovski i Predrag Samardžiski.

Makedonija je bila najprijatnije iznenađenje prethodnog šampionata Evrope u Litvaniji kada je zauzela četvrto mjesto, a u Sloveniji će od srijede igrati u Grupi B, uz Crnu Goru, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Litvaniju i Letoniju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније