Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ N1; Objavila: M.M ]

12. 05. 2019. 09:59 >> 09:56

DOLAZI I DŽEJSON KID

Lejkersi riješili pitanje trenera

Poznato je ko će voditi Los Anđeles Lejkerse naredne sezone, pošto je Luk Volton otpušten. U pitanju je Frenk Vogel, čije je posljednje radno mjesto bilo u Orlando Medžiku.

 

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski nekadašnji trener Indijane i Orlanda potpisao je sa Lejkersima trogodišnji ugovor.

U stručnom štabu sa njim doći će i legendarni plejmejker Džejson Kid. Vogel je kao trener radio šest sezona u Indijani i dvije u Orlandu. Dok je vodio Pejserse pet puta je ulazio u plej-of, a 2013. i 2014. dolazio je do konferencijskog finala, gdje je bivao zaustavljen od Majamija predvođenog Lebronom Džejmsom, sa kojim će sada sarađivati.

Na Floridi je bio od 2016. i u te dvije sezone nije uspijevao da odvede Orlando Medžik do plej-ofa. Čak nije uspio ni da dobaci do 40% pobjeda. U ovoj sezoni je pauzirao, a novu priliku dobio je u jednoj od najvećih NBA franšiza, koja se nalazi u dubokoj krizi s obzirom da plej-of nije videla od sezone 2012/13. a posljednju titulu osvojila je 2010.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније