Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 05. 2019. 21:10 >> 21:54
1

PLEJ-OF

Budućnost u finalu, Sutjeska izborila majstoricu

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su Lovćen na Cetinju 89:84 i plasirali se u finale plej-ofa Erste Super lige. Drugog finalistu odlučiće majstorica, nakon što je Sutjeska savladala Mornar u NIkšiću 75:73.

Utakmica na Cetinju je više puta prekidana, jer su navijači domaćeg tima, nezadovoljni suđenjem, ubacivali predmete u teren...

Podgoričani su većim dijelom meča kontrolisali rezultat, ali Lovćen se nije predavao.

Na 33 sekunde prije kraja domaći su prišli na minus četiri 85:81, potom i na minus tri 87:84, ali je Bel sa linije bacanja otklonio sve dileme.

Budućnost su do pobjede nosili Danilo Nikolić i Sead Šehović sa po 16 poena. Na drugoj strani, Jovanović je ubacio 21 poen, a Miloš Popović 18.

Sutjeska je nakon preokreta srušila Mornar. Barani su imali plus 11 na poluvremenu, ali su Nikšićani u drugom dijelu dominirali i stigli do 1:1 u seriji.

Domaće je predvodio Nikola Pavlićević sa 23 poena, Draško Knežević je dodao 21. Kod Mornara su se istakli Nikola Rebić i Uroš Luković sa po 18 poena.

Odlučujući meč igraće se u nedjelju u dvorani Topolica sa početkom u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније