Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

20. 05. 2019. 08:51 >> 08:51

SMANJILI NA 2:1

Toronto slavio nakon dva produžetka

Košarkaši Toronta pobijedili su prošle noći na svom terenu Milvoki sa 118:112 poslije dva produžetka i tako smanjili na 2:1 u finalu Istočne konferencije NBA lige.

Toronto je do pobjede vodio Kavaj Lenard sa 36 poena, od čega je osam postigao u drugom produžetku, a upisao je i devet skokova i pet asistencije za 52 minuta na terenu.

Najbolje ga je pratio Paskal Sijakam sa 25 poena i 11 skokova, Norman Pauel je dodao 19, a Mark Gasol 16 poena uz 12 skokova.

U redovima Milvokija najbolji su bili Džordž Hil sa 24 i Malkom Brogdon sa 20 poena. Bruk Lopez je postigao 16 poena, a Janis Adetokunbo 12 uz 23 skoka.

Šansu da izjednači na 2:2 Toronto će imati u noći između utorka i srijede kada je na programu treći meč finala Istoka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније