Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

22. 05. 2019. 08:19 >> 08:19

NBA LIGA

Toronto izjednačio protiv Milvokija

Košarkaši Toronto Reptorsa pobijedili su Milvoki Bakse 120:102 i izjednačili na 2-2 u finalnoj seriji Istoka NBA plej-ofa.

To je četvrta uzastopna pobjeda domaćeg tima u ovoj seriji, a peti meč na programu je u Milvokiju u petak ujutru.

Reptorse je ovaj put nosio Kavaj Lauri sa 25 poena (6/11 iz igre) uz 6 asistencija i 5 skokova, dok je junak trećeg meča Kavaj Lenard dodao 19 (6/13) uz 7 uhvaćenih lopti i 4 ukradene.

Nik Pauel je ubacio 18 poena, dok su po 17 postigli su Mark Gasol (7sk) i Serž Ibaka koji je ostvario dabl-dabl sa 13 skokova.

Dvocifren učinak imao je još Fred Vanvlit sa 13 poena uz 6 asistencija.

Najefikasniji u redovima Baksa bio je Kris Midlton sa 30 poena (11/15) uz 7 skokova i 6 asistencija, dok je Janis Adetokumbo dodao 25 (9/17) uz 10 skokova i 5 proigravanja.

Dvocifren učinak u timu iz Milvokija imao je još samo Nikola Mirotić sa 11 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније