Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 09. 2013. 22:08 >> 22:10

IZ BALKANSKIH ZEMALJA

Eurobasket: Navijači stižu u Jesenice

Zastave Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije na ulazu u Jasenice, gradić na sjeverozapadu Slovenije, domaćina Evropskog prvenstva u košarci za seniore, pokazatelj su da će jedna od najzanimljivijih grupa prve etape takmičenja biti grupa B, u kojoj će snage odmjeriti četiri selekcije zemalja bivše Jugoslavije, Litvanija i Latvija.

Most na ulazu u taj grad "okićen" je zastavama zemalja čiji najbolji košarkaši će igrati u grupi B, a ugostiteljski objekti spremni su da dočekaju navijače protivničkih reprezentacija pod istim krovom.

U ugostiteljskim objektima uglavnom su okačene zastave svih učesnica Eurobasketa u grupi B, a kako su kazali organizatori, navijači reprezentacija koje će sutra igrati prve utakmice još uvijek pristižu u grad. Dolazak većeg dijela navijača očekuje se sjutra.

U grupi B nastupit će Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Litvanija i Latvija. Prvi susret odigraće BiH i Latvija, a zatim će snage odmjeriti Makedonija i Crna Gora. U večernjem terminu igraće Srbija i Litvanija.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније