Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ n1; Objavila: M.M ]

26. 05. 2019. 08:12 >> 08:11

NBA

Lenard odveo Toronto u istorijsko finale

Prvi put od osnivanja franšize Toronto će biti učesnik velikog finala NBA lige.

Reptorsi su sa 4-2 riješili konferencijsko finale protiv Milvokija, te se sada okreću borbi za šampionski prsten protiv aktuelnog prvaka Golden Stejta.

Toronto je materijalizovao brejk napravljen u prošlom meču na parketu Baksa – u šestoj utakmici, poslije velikog preokreta, trijumfovali su sa 100:94.

Vodio je Milvoki i 15 poena razlike u finišu treće četvrtine, ali onda je Kavai Lenard preuzeo stvari u svoje ruke i nevjerovatnom partijom režirao preokret i na kraju bio najzaslužniji za najveći uspjeh kanadske ekipe.

Lenard je meč završio sa 27 poena, 17 skokova i sedam asistencija, Paskal Siakam dodao je 18 poena, Kajl Lauri imao je poen manje uz osam asistencija.

Na drugoj strani Janis Adetokumbo bio je najefikasniji sa 21 poenom.

U borbi za titulu Reptorsi imaju prednost domaćeg terena, pošto su u regularnom dijelu sezone imali bolji učinak od Golden Stejta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније