Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Arena / Pobjeda ]

05. 06. 2019. 11:27 >> 11:27

LJEKARSKI PREGLEDI

Barović u petak saznaje težinu povrede

Centar Budućnost Volija Filip Barović u petak će biti na važnim ljekarskim pregledima kada bi trebalo da se ustanovi ozbiljnost povrede desnog koljena.

Zbog otoka na koljenu precizan snimak nije se mogao napraviti od noći povrede, u majstorici finala Super lige protiv Mornara u “Morači”. Dug izostanak je izvjestan, a u Budućnost Voliju se nadaju da Barović ipak nije pokidao ukršteni ligament koljena.

Barović je igrao izuzetno za Budućnost Voli tokom Super lige. U domaćem šampionatu bilježio je 12,1 poena i 5,8 skokova po utakmici i jedan je od najzaslužnijih što je titula prvaka Crne Gore vraćena u Podgoricu. U Evroligi na 28 mečeva imao je učinak od 4,3 poena i 2,5 skokova po meču. Ukupno, odigrao je čak 75 utakmica, od čega 32 kao starter, u Evroligi, ABA ligi, Super ligi i ABA Super kupu u sezoni za nama.

U slučaju da je Barović pokidao ukršteni ligament desnog koljena, bila bi mala vjerovatnoća da zaigra do kraja godine.

Od ozbiljnosti njegove povrede zavisiće i strategija dovođenja igrača za narednu sezonu, ko god bio trener. Ukoliko se bude radilo o težoj varijanti povrede, vrlo vjerovatno bi klub bio prinuđen da dovede dvije “petice” za sezonu koja počinje krajem septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније