Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

13. 06. 2019. 14:12   >>  14:23 5

AKADEMIJA U SANTA BARBARI

Žugić putevima Dončića, Hauarda, Hardena...

Talentovani košarkaš Budućnost Volija, Fedor Žugić boravi u Santa Barbari i trenira u elitnoj akademiji P3 Performance, pod pokroviteljstvom BDA Sports International.

Navodi se da najmlađi igrač u istoriji Evrolige u poznatoj akademiji nedaleko od Los Anđelesa radi 

na fizičkom i individualnom košarkaškom razvoju zajedno sa kandidatima sa draft i NBA igračima koji dolaze tokom ljeta na pripreme.

Žugić je kazao da su polaznici te akademije bili i Luka Dončić, Dvajt Hauard, Džejms Harden, Aron Gordon i Andre Dramond.

„Odlično sam prihvaćen. Oni nijesu mogli da vjeruju u moje sposobnosti i talenat u mojim godinama. Kada su uporedili rezultate testiranja oduševili su se“, kazao je Žugić agenciji MINA.

On je istakao da je planirano da Santa Barbari boravi pet ili šest nedjelja, u zavisnosti od procijene trenera iz akademije.

„Moram proći kompletan tretman na tijelu, a uporedo raditi sa Nebojsom Trajkovićem na tehnici. Nakon povratka iz Amerike odmah ću se priključiti kadetskoj reprezentaciji koja se bori za povratak u A diviziju, na Evropskom prvenstvu B divizije u Podgorici“, rekao je Žugić.

On je kazao da je oduševljen radom i treninzima sa igračima koji će ove godine izaći na draft, a koji su od njega stariji po četiri pet godina.

„Smatram da sam već poslije prve nedjelje vidno napredovao i da se fizički fantastično osjećam. Siguran sam da ću maksimalno spreman doći na pripreme reprezentacije i predvoditi kadetsku selekciju ka povratku u društvu najboljih", kazao je Žugić

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније