Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

14. 06. 2019. 10:21 >> 10:24

LENARD

"Mnogi su sumnjali u mene"

Košarkaš Toronta Kavaj Lenard rekao je, nakon što je sa Reptorsima osvojio titulu u NBA ligi, da je u taj klub došao s namjerom da ispiše istoriju i da je to i uradio.

"Želio sam da ispišem istoriju. To sam i uradio. Zbog ovoga igram košarku, zato se i trudim i srećan sam što mi se naporan rad isplatio", rekao je Lenard, najkorisniji igrač finalne serije.

Košarkaši Toronto Reptorsa osvojili su titulu šampiona NBA lige, pošto su u gostima pobijedili Golden stejt sa 114:110 u šestoj utakmici finalne serije i tako Kanadi donijeli prvi trofej.

Kada je stigao u Toronto iz San Antonija, iza Lenarda je bila teška sezona.

"Prošlo ljeto sam prolazio kroz mnogo toga. Ali, imao sam odličan sistem podrške i nastavio sam naporno da radim. Mnogi su sumnjali u mene, mislili su da lažiram povredu i da ne želim da igram. Bio sam razočaran jer ja volim košarku. Ali, nastavio sam da vjerujem u sebe", rekao je Lenard.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније