Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 09. 2013. 21:15 >> 21:14
3

MINUT VIŠE PRESUDIO

Dašić: Nijesam to zaslužio

Crnogorski košarkaš Vladimir Dašić, koji je odstranjen iz reprezentacije sa Evropskog prvenstva u Sloveniji, kazao je da je njegova greška što je tražio koji minut više da provede u igri i svom timu pomogne da ostvari pobjedu.

Dašić je, kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza, odstranjen iz nacionalnog tima zbog narušavanja discipline u reprezentaciji.

“U toku utakmice, koja će biti upamćena u mom životu, moja greška je samo što sam tražio koji minut više da uđem u borbu za pobjedu. Za mene je značilo kontra jer sam naišao na nerazumijevanje. Braneći boje svoje zemlje ne samo tu nego na svim kontinentima ponosan sam i nijesam zaslužio ovakav odgovor”, rekao je Dašić u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

On je kazao da je imao veliku čast da se nađe na listu papira sa najužim brojem odabranih koji će braniti boje svoje države na EP u Sloveniji.

“Vladimir Dašić, imenom i prezeimenom, uz veliku odgovornost okovanu istinom dajem sljedeću izjavu isključivo košarkaškoj javnosti Crne Gore. Smatram da sam i pored teškog zdrastvenog stanja posljednjih mjesec, u koje je bio upućen moj stručni štab i tražio od mene nemoguće u datim momentima, bio na ivici zadatka. Nije postojao ni tren zadatka ili misli da nijesam radio do kraja”, rekao je Dašić.

On je kazao da imena ljudi iz sastava stručnog štaba neće komentarisati, navodeći da je sa njima proveo pola radnog vijeka i da to nije malo da oni njega, ali i on njih upozna.

“Iskreno i od srca želim, mojim do juče saigračima, sreće i uspjeha i ako bog da da donesu neku od medalja u svoju zemlju jer ću osjećati da sam i ja dio tog uspjeha do kraja života. Košarkaška javnosti hvala vam na podršci. Neću se više oglašavati putem medija na neku od budućih izjava”, rekao je Dašić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније