Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 09. 2013. 16:34 >> 16:35
2

SJUTRA MEČ ODLUKE

Pavićević: Težim putem do druge faze

Košarkaši Crne Gore moraće da slave u preostale dvije utakmice prve faze, protiv Litvanije i Srbije, kako bi se izborili mjesto među prve tri selekcije u grupi B.

Izabranici Luke Pavićevića igraće sjutra u Jesenicama sa Litvanijom. Nakon startnog trijumfa protiv Makedonije u naredna dva kola doživjeli su poraze od Letonije i Bosne i Hercegovine i samo ih pobjeda ostavlja u igri za plasman u drugu fazu turnira.

Litvanija je na startu poražena od Srbije, a nakon toga je savladala Makedoniju i Letoniju. Novom pobjedom obezbijedila bi plasman među 12 najboljih, tako da im motiva siguno neće hvaliti.

Crnogorski selektor je svjestan propuštenih prilika u mečevima sa Letonijom i BiH i da ih sada plasman dalje moraju da traže preko mnogo kvalitetnijih protivnika.



Crna Gora će i u sjutrašnjem meču igrati bez Vladimira Dašića, koji je zbog nediscipline udaljen sa šampionata. Kako nezvanično saznajemo, on je odbio da uđe u igru na poluvremenu meča sa Letonijom.

Početak utakmice Crna Gora - Litvanija zakazan je za 21 sat. U ranijem terminu, u 14 sati i 30 minuta sastaće se BIH i Makedonija, dok će u 17 sati i 45 minuta početi duel Letonije i Srbije.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније