Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 07. 2019. 18:46   >>  18:44

SKUPŠTINA ABA LIGE

Izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku

Skupština košarkaške ABA lige usvojila je danas korake koji će osigurati izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku.

U saopštenju izdatom nakon današnje Skupštine lige u Banjaluci navodi se da je to tijelo donijelo niz odluka i zaključaka u cilju daljeg jačanja takmičenja i uspješnog starta sezone 2019/20, ali bez više pojedinosti.

"U izuzetno konstruktivnoj atmosferi klubovi ABA lige su usvojili korake koji će osigurati izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku. Istovremeno, Skupština ABA lige ovlastila je Predsjedništvo da do izbora novog menadžmeta preduzme sve korake u pripremi sezone 2019/20. u svim takmičenjima pod okriljem ABA lige", navodi se u saopštenju.

Klubovi ABA lige su, takođe, usvojili izmjene internih akata i primjenu novih praksi u radu koje će osigurati efektniji rad Skupštine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније