Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 07. 2019. 16:06 >> 16:06

NAKON NIDAMA

I Ros se vratio u Mornar

Nakon Dereka Nidama, čelnici Mornara su u klub vratili još jednog sjajnog igrača - u pitanju je Amerikanac Brendis Rejli Ros koji je minule sezone igrao za Cibonu.

U dresu tima iz Zagreba imao je prosjek od 9,5 poena, 2,2 uhvaćene lopte i 1,9 asistencija po meču.

"Ros je 9. igrač sa potpisanim ugovorom u dresu barskog ABA ligaša, tek drugi bez crnogorskog pasoša i za sada jedini koji u karijeri nije nastupao ni za jednu reprezentaciju", navodi se u saopštenju barskog kluba.

Ros je četvrto pojačanje Barana u ovom prelaznom roku, poslije Nidama, Seada Šehovića i Milka Bjelice, a uz to ugovore su produžili Uroš Luković, Nemanja Vranješ, Vukota Pavić, Radivoje Vujošević i Marko Mugoša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније