Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 09. 2013. 12:07   >>  12:13

EP - SLOVENIJA

Sve otvoreno u „balkanskoj“ grupi „B“

Košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i Makedonije sastaće se danas u okviru takmičenja u grupi „B“ Evropskog prvenstva u košarci, a pobjednik tog duela biće na korak od plasmana u drugi krug, javlja specijalni izvještač agencije Anadolija.

Makedoniju očekuje utakmica protiv Bosne i Hercegovine, koja sigurno neće biti laka, ali se makedonska selekcija vratila nakon dva poraza i sada je sve moguće, poručio je selektor makedonske košarkaške reprezentacije Aleš Pipan.

On je napomenuo da ih do kraja prve runde očekuju još dvije utakmice i da je prva protiv Bosne i Hercegovine, koja neće biti nimalo laka.

„Moramo ostati fokusirani, preostaju nam još dvije utakmice. Prva protiv Bosne i Hercegovine, koja sigurno neće biti laka, ali je najbitnije da smo se vratili u takmičenje“, rekao je Pipan.

Stanje u grupi “B” zanimljivo je i zbog činjenice da su sve reprezentacije zabilježile najmanje po jednu pobjedu, što je situaciju u toj grupi dva kola prije kraja grupne faze učinilo zanimljivijom.

Reprezentacija Srbije zabilježila je dvije pobjede, koliko imaju i Latvija i Litvanija. Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija imaju po jednu pobjedu i po dva poraza.

Pored susreta BiH i Makedonije, danas će se sastati Srbija-Latvija i Crna Gora-Litvanija.

Na prve tri pozicije nalaze se Litvanija, Latvija i Srbija, a slijede Makedonija, Crna Gora i BiH.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније