Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

05. 07. 2019. 13:50 >> 13:50

EUROKUP

Budućnost Voli u trećem šeširu

Košarkaši Budućnost Volija svrstani su u treći šešir uoči žrijeba grupne faze Eurokupa, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog takmičenja.

U toj grupi su još Cedevita Olimpija, Tofaš i Ulm.

Žrijeb grupa na programu je 12. jula u Barseloni.

U ovogodišnjem izdanju Eurokupa nastupiće 24 ekipe, koje će biti podijeljene u četiri grupe.

U prvom šeširu su Patras, Darušafaka, Unikaha i Lokomotiva Kuban, u drugom su Uniks, Makabi Rišon, Galatasaraj i Litvos Ritas, a četvrtom Andora, Huventud, Oldenburg i Limož.

Beogradski Partizan je u petom šeširu, u kojem su još Trento, Monako i Breša, dok šesti šešir čine Nanter, Rejer Venecija, Virtus i Gdinja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније