Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

15. 07. 2019. 11:40 >> 11:40

ZVEZDA OBJAVILA

Kuzmić stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno

Zdravstveno stanje srpskog košarkaša Ognjena Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, saopštila je danas Crvena zvezda.

 

Zvezda je istakla i da su novi pregledi pokazali da nema dodatnih komplikacija.

"U ponedjeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan. Urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija", navela je Zvezda.

Kuzmić je teško povrijeđen u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor. On je doživio teške povrede glave i grudnog koša i hitno je prebačen za Beograd.

Kako je navela Zvezda, Kuzmić je i dalje u indukovanoj komi i nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata prvi znaci ohrabrujući.

Zvezda je još jednom zahvalila ljekarskom timu Urgentnog centra na svemu što čine za Ognjena Kuzmića od trenutka kada je primljen u bolnicu u teškom stanju.

Klub sa Malog Kalemegdana je naveo da će nastaviti da informiše javnost o zdravstvenom stanju svog igrača, u skladu sa informacijama koje dobija od doktora.

Na kraju, Zvezda je ponovo zamolila medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i da javnost o njegovom zdravstvenom stanju informišu isključivo koristeći klupska saopštenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније