Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 07. 2019. 16:18   >>  16:18

ZVANIČNO

Mirza Begić pojačao Mornar

Novi centar Mornara je Mirza Begić - Slovenac je sedmo pojačanje Barana, nakon povratnika Derika Nidama i Brendisa Rejli-Rosa, te Seada Šehovića, Milka Bjelice, Damira Markote i Džejkoba Pulena.

Bivši slovenački reprezentativac je u karijeri igrao, između ostalih, za Olimpiju, Žalgris, Real Madrid, Olimpijakos, Baskoniju, Bilbao i Cedevitu.

Minule sezone bio je u Olimpiji, za koju je u ABA ligi prosječno bilježio 8,8 poena i 4,4 skoka.

Ranije je klub produžio ugovore sa Urošem Lukovićem, Nemanjom Vranješom, Vukotom Pavićem, Markom Mugošom i Radojem Vujoševićem.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније