Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 07. 2019. 20:09   >>  20:09

DVOGODIŠNJI UGOVOR

Simonović potpisao za Cedevita Olimpiju

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Simonović potpisao je danas ugovor na dvije sezone sa novoforimiranim klubom Cedevita Olimpija.

Simonović je prethodne dvije sezone igrao za Zenit iz Sankt Peterburga. Prošle sezone je u 15 utakmica u Evrokupu u prosjeku postizao šest poena, uz 2,6 skoka po meču.

"Osjećam se sjajno, pošto dobro poznajem Ljubljanu, ovdje sam igrao mnogo puta. Ovo je ogroman projekat sa velikim ambicijama. Naše ambicije se poklapaju i srećan sam zbog toga. O saradnji sam razgovarao sa sportskim direktorom Sanijem Bečirovićem i postigli smo dogovor na obostrano zadovoljstvo", rekao je Simonović za sajt kluba.

Nastupao je još za Lavove 063, Ergonom, Ostende, Hemofarm, Budućnost, Albu i Ortez.

"Pojačali smo ekipu veoma iskusnim igračem. Osim igračkih kvaliteta, on će imati veliki uticaj i kao igrač koji može da pomogne saigračima. Tražili smo baš takav tip igrača i srećan sam što smo uspjeli da dogovorimo saradnju. Ima bogatu i uspješnu karijeru i vjerujem da će nam pomoći da ostvarimo željene rezultate", rekao je trener Cedevita Olimpije Slaven Rimac.

Sportski direktor Sani Bečirović izrazio je zadovoljstvo što je iskusan igrač pojačao tim i naveo da o njegovom kvalitetu dovoljno govori to što se sa reprezentacijom Srbije nalazi na pripremama uoči Svjetskog prvenstva u Kini.

Novi klub sa sjedištem u Ljubljani do sada je doveo Eda Murića, Sašu Zagorca, Mirka Mulalića i Martina Krampelja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније