Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 07. 2019. 21:50 >> 21:46

BOLJI OD LETONIJE

Mladi košarkaši izborili opstanak u A diviziji

Mladi košarkaši Crne Gore obezbijedili su opstanak u A diviziji, pošto su u meču za razigravanje od 9. do 16. mjesta pobijedili Letoniju 79:62.

Loše je naša reprezentacija otvorila meč, pa su Letonci stigli do 12 poena prednosti 17:5. Međutim, na krilima Simonovića "crveni" su napravili seriju 15:5 i uhvatili priključak (20:22).

Novom serijom, ovog puta 11:0, Crna Gora je povela 34:26, da bi do kraja poluvremena Letonci prišli na minus pet 38:33.

U drugom dijelu, naša selekcija je kontrolisala dešavanja na parketu, u finišu treće dionice je stekla devet poena prenosti (57:48), a potom rutinski priveli meč kraju.

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Marko Simonović sa 34 poena, a imao je i 14 uhvaćenih lopti, Igor Drobnjak je dodao 23 poena, dok su se na drugoj strani istakli Atelbuers sa 19, odnsno Berkis sa 15 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније