Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 09. 2013. 23:50 >> 23:51

MOGLI SMO BOLJE

Sekulić: Žal za drugom fazom

Kapiten Blagota Sekulić kazao je da mu je žao što košarkaška reprezentacija Crne Gore nije izborila plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Sloveniji, imajući u vidu način na koji je gubila utakmice.

Crna Gora je večeras u posljednjem kolu savladala Srbiju 83:76 i nastup na šampionatu završila sa dva trijumfa i poraza.

Sekulić je kazao da je crnogorska selekcija u večerašnjem meču imala znanja i strpljenja da dobije utakmicu.

"Žao nam je što nijesmo prošli dalje, pogotovo zbog načina na koji smo izgubili utakmice. Sve tri smo izgubili u samim završnicama, od kojih jednu poslije produžetka. Da smo imali više sreće mogli smo da budemo i prvi u grupi", rekao je Sekulić televiziji Vijesti.

On je kazao da ostaje žal za drugom fazom, navodeći da je Crna Gora i tamo mogla dosta da pokaže.

"Nijesmo ostvarili cilj, ali smo pokazali volju i želju i borili se koliko smo mogli", rekao je Sekulić.



Bek Suad Šehović kazao je da nije bilo lako podići samopouzdanje i vratite se nakon tri poraza.

"Odigrati ovako u meču koji ništa ne znači je teško. Žao mi je što nijesmo prošli, nešto je falilo u tim utakmicama koje smo gubili u samim završnicaama. Lako je mogao biti skor i 5:0, 4:1 ili 3:2. Pokazali smo kvalitet i borbenost", kazao je Šehović

On je kazao da su oscilacije igri na velikim takmičenjima nešto što protivnik ne prašta.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније