Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 07. 2019. 18:02   >>  18:03 2

PREDSJEDNIK REGIONALNOG TAKMIČENJA

Kazne će biti rigorozne, moguće i izbacivanje iz ABA lige

Novi predsjednik ABA lige Domagoj Čavlović rekao je da se incidenti slični onima iz finala plej-ofa između Crvene zvezde i Budućnost Volija neće ponoviti. U suprtonom, kako je najavio, kazne će biti rigorozne.

“Meni je žao što je cijela prethodna sezona pokvarena sa nekoliko utakmica koje stvarno nijesu pokazale pravu sliku ABA lige. Cijelo takmičenje je bilo zanimljivo, odlično, viđeno je dosta kvalitetnih utakmica, ali kraj sigurno nije nešto na što možemo biti ponosni. Svi smo svjesni toga što se sve događalo na tih nekoliko mečeva, ali isto tako smo saglasni da se takve stvari više ne smiju ponoviti. U suprotnom, učesnici incidenata biće rigorozno kažnjeni. Pravila će biti još rigoroznija, iako su ona 90 odsto usaglašena sa Evroligom. Čak ćemo u nekim stvarima biti još strožiji jer nećemo dopustiti da se ponovi ono što se dogodilo u finalu plej-ofa”, rekao je Čavlović za index.hr i dodao:

"Ako se slučajno ponove incidenti, može doći i do strožih kazni, pa čak i do izbacivanja iz lige. Ali nadam se da do toga neće doći i da će naredne sezone sve proteći u sportskoj atmosferi", naglasio je Čavlović.

On je za predsjednika ABA lige, izabran sa mjesta direktora Cibone.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније