Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 07. 2019. 19:30   >>  19:35

KUZMIĆ PORUČIO

Osjećam se dobro, hvala svima od srca

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja poslije teške saobraćajne nesreće, rekao je danas da se dobro osjeća i zahvalio svima koji su mu prethodnih dana slali poruke podrške i brinuli o njemu.

Kuzmić se od ponedjeljka nalazi na odjeljenju intenzivne njege Urgentnog centra u Beogradu, a njegov oporavak nakon saobraćajne nesreće koju je doživio prije 10 dana ide najboljim mogućim tokom, navela je Zvezda.

Prvotimac Zvezde, kojeg su i danas obišli predstavnici kluba, normalno se hrani, komunicira sa okolinom, ali ljekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu.

"Želio sam ovom prilikom da zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživio i proživio", rekao je Kuzmić.

On je zahvalio predsjedniku kluba i svima iz Crvene zvezde, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru, ljekarima i svem medicinskom osoblju u Beogradu i Banjaluci, svim sadašnjim i bivšim saigračima, kao i selektoru Aleksandru Đorđeviću.

"Puno hvala i navijačima moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali mi podršku i preko mojih najbližih, preko kluba i na kraju i onim transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce", rekao je Kuzmić i izvinio se ako je nekog izostavio.

"Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osjećam se dobro i idemo naprijed", istakao je Kuzmić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније