Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 09. 2013. 09:58 >> 11:12

GRUPA „E“

Danas počinje druga runda Eurobasketa

Susretima u grupi danas će početi druga runda Evropskog prvenstva u košarci.

U okviru takmičenja u grupi „E“, u Stožice Areni u Ljubljani sastaće se Letonija i Ukrajina, Belgija – Srbija i Litvanija – Francuska.

Francuska i Srbija u drugu fazu takmičenja prenijele su po četiri boda i nalaze se na prve dvije pozicije u toj grupi. Litvanija i Ukrajina prenijela su po tri boda, dok su Letonija i Belgija prenijele po dva boda i takmičenje započinju sa pete, odnosno šeste pozicije u grupi „E“.

U grupi „F“ Evropskog prvenstva u Sloveniji, sjutra će snage odmjeriti Finska i Hrvatska, Grčka  - Španija i Slovenija – Italija.

Sa prenesna četiri boda iz prve runde sa prve pozicije u grupi „F“ drugu fazu takmičenja započet će Italija, dok Španija, Slovenija, Finska i Hrvatska imaju po tri boda. Posljednja u grupi „F“ uoči početka druge runde je Grčka, sa prenesena dva boda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније