Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

12. 08. 2019. 16:59 >> 16:59

BARANI POČELI PRIPREME

Mornar u novoj sezoni ima najveće ciljeve

Košarkaši Mornara počeli su danas pripreme za, kako su je ljubitelji „kraljice igara“ pod Rumijom već prozvali - adrenalinskom sezonom „Ponosa Bara“, saopštio je klub iz Bara.

Na prozivci nije bilo Dereka Nidama, Milka Bjelice i Seada Šehovića koji se sa reprezentacijom pripremaju za predstojeći Mundobasket, kao ni Džejkoba Pulena koji stiže 23. avgusta i Daringtona Hobsona koji kasni zbog tehničkih problema.

Na prvom treningu bili su od novajlija Brendis Rejli Ros, Mirza Begić i Damir Markota, starosjedioci Nemanja Vranješ, Uroš Luković, Vukota Pavić, Marko Mugoša, Ivan Jelenić, Radoje Vujošević i Lazar Pavićević kao i više članova juniorskog tima Mornara koji će trenirati sa ekipom dok ne bude kompletirana.

Uoči prvog treninga igračima se prvi obratio šef stručnog štaba Mihailo Pavićević.

"Ovaj tim i ovaj sastav sam po sebi nameće ciljeve – oni su najveći u ABA ligi i FIBA Ligi šampiona. Na domaćoj, crnogorskoj sceni, ne želimo da napadamo trofeje, već da ih osvojimo”, kazao je trener Mornara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније