Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

14. 08. 2019. 20:07 >> 20:07

PRIORITET UIGRAVANJE EKIPE

Turnir u Francuskoj dobra provjera

Muška seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore kompletirala je bazične pripreme u Kolašinu. Izabranici Zvezdana Mitrovića danas u otputovali za Francusku gdje će igrati na međunarodnom turniru u Lionu, na kojem će snage odmejeriti i sa Brazilom, protivnikom na Svjetskom prvenstvu.

Na turniru će, osim crnogorske i brazilske selekcije, učestvovati još domaćin Francuska i Argentina.

Izabranici selektora Zvezdana Mitrovića u prvom kolu, sjutra u 20 sati i 30 minuta, igraće sa Francuskom.

Dan kasnije sastaće se sa Brazilom, a u subotu sa Argentinom.

Crnogorskoj selekciji dueli u Lionu u sklopu su priprema za debitantski nastup na Svjetskom prvenstvu u Kini.

"Očekivanja nemam, za mene je jako važno da ovih 14 momaka dobije šansu, rotiraćemo sastav i dobiti neku sliku pred nastavak. Naravno, uigravanje je pod broj jedan, da vidimo u kakvom smo stanju. Možda su ove utakmice prejake za ovaj dio, nakon napornih priprema tokom kojih se više radilo na fizičkoj pripremi. Ove tri jake utakmice će nam dati jasniju sliku pred put u Kinu", poručio je selektor pred put za Lion.

Francuzi su u naletu, već su imali nekoliko kvalitetnih provjera, dok su naši odigrali tek trening meč sa Asvelom. Ipak pripremni mečevi malo toga će pokazati, a u našem taboru vjeruju u odličnu igru na Svjetskom prvenstvu.

"Mislim da smo pripreme odradili veoma dobro, spremili smo se. Možda ćemo biti tvrđi u prvih par utakmica, ali ovaj turnir je jaka i dobra provjera za nas. Na SP očekujte agresivnu, borbenu Crnu Goru. Pokušaćemo da iskoristimo ono što najbolje znamo. Naš najveći adut je svakako što smo zajedno dugo vremena i svi smo dugo tu. Treba svakako reći da je uspjeh što smo se plasirali, ali normalno da ne idemo sa bijelom zastavicom. Bilo bi lijepo da prođemo grupu, sigurno ćemo se boriti do kraja" poručio je reprezentativac Nemanja Radović.

Prilog Danila Petrovića, TVCG:

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније