Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

15. 08. 2019. 22:55   >>  23:04

HASAN MARTIN

Dolazak u Podgoricu veliki izazov

Novi košarkaš Budućnost Volija Hasan Martin stigao je večeras u Podgoricu i u petak će se pridružitti ekipi koja je krenula sa pripremama u Kolašinu.

"Veoma sam uzbuđen zbog predstojeće sezone. Došao sam u novu sredinu, novi tim koji ima novog trenera i ne mogu dočekati da se pridružim ekipi. O klubu sam čuo odlične stvari, organizacija koja je igrala Evroligu prošle godine dok ćemo ove godine igrati Evrokup, takođe izuzetno jako takmičenje. Ekipa je redovni učesnik Evrokupa i ovo je za mene veliki izazov. Čuo sam da su navijači nevjerovatni, da je posjećenost prošle godine bila velika i jedva čekam da odigramo prvu utakmicu pred našim navijačima", kazao je Martin.

Martin, koji je sa "plavima" potpisao ugovor na godinu dana, igra na poziciji krilnog centra, a prošle sezone je nastupao za ekipu Medi Bayerutha. U njemačkoj ligi je prosječno bilježio 14 poena, 6 skokova i 2 blokade po meču, dok je u Ligi šampiona u prosjeku imao 10.5 poena, 5.5 skokova i 1.3 blokade.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније