Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 09. 2013. 12:53   >>  12:53

DRUGA FAZA EUROBASKETA

Grupa "F": Kreću borbe za četvrtfinale

Danas na Eurobasketu igra se prvo kolo druge runde takmičenja u grupi „F“, u kojoj je sve otvoreno.

Reprezentacija Hrvatske, koja je u naletu sa četiri trijumfa u nizu, odmjeriće snage sa selekcijom Finske. Španija će igrati sa Grčkom, dok će u posljednjem terminu domaća selekcija Slovenije igrati protiv Italije, koja je u drugu rundu prenijela maksimalna četiri boda.

U Grupi „F“ sve je otvoreno, a jedino su Italijani iz prve etape takmičenja prenijeli četiri boda.  Španija, Slovenija, Finska i Hrvatska imaju po tri, dok Grčka drugu rundu započinje sa posljednje pozicije u grupi sa prenesena dva boda.

Satnica: Finska - Hrvatska (14.30), Grčka - Španija (17.45), Slovenija - Italija (21).

- Srbija blizu četvrtfinala, Letonija najprijatnije iznenađenje -

Košarkaška reprezentacija Srbije pobijedila je juče, u okviru takmičenja u grupi “E” druge faze, reprezentaciju Belgije rezultatom 76:69.

Pobjedom protiv Belgije srbijanska reprezentacija napravila je veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale.

Letonija savladala je u ljubljanskoj Stožice Areni selekciju Ukrajine, rezultatom 85:51. Reprezentacija Letonije, koja na prošlom Eurobasketu nije ostvarila nijednu pobjedu, a dvije godine je važila za, u prosjeku, najmlađi tim u istoriji evropskih prvenstava, u grupi „B“, savladala je sve balkanske reprezentacije osim Srbije.

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније