Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

kscg.me [ Objavio: O.Z. ]

16. 08. 2019. 22:53   >>  23:02

IGRAĆE ZA 3. MJESTO

Kadeti propustili prvu šansu za A diviziju

Crnogorski košarkaši igraće za treće mjesto na B prvenstvu Evrope za kadete u Podgorici.

Izabranici Mladena Ostojića poraženi su u polufinalu šampionata kontinenta od Poljske 72:65.

Imali su šansu naši momci da naprave veliki preokret i osiguraju narednoj generaciju A diviziju, međutim nijesu je iskoristili, ali imaće još jednu priliku sjutra u meču za treće mjesto.

Poljaci su u većem dijelu susreta u Bemax areni bili u vođstvu. Prvu četvrtinu dobili su 17:9 i preuzeli kontrolu nad duelom.

Tokom druge četvrtine Poljska je imala devet poena prednosti u više navrata, ali su Crnogorci do odmora smanjili zaostatak na 36:32.

Slična je bila i treća četvrtina. Poljska se odlijepila u prvoj polovini perioda, otišla i na plus 12 - 46:34. Ipak naši su odgovorili i primakli se na 53:49 poslije 30 minuta.

Sjajno je naš sastav zatvorio treću i počeo posljednju četvrtinu i preokrenuo. 8:0 za tri minuta posljednjeg kvartala napravila je Crna Gora i povela 57:53. Imali smo još dva napada da uvećamo prednost, a to nijesmo iskoristili.

U neizvjesnoj završnici rivali su bili precizniji i slavili su pobjedu.

Andrija Grbović je sa 18 poena bio najefikasniji u našem timu, a imao je i 10 skokova. 14 poena ubacio je Luka Bogavac, 10 Đorđije Jovanović devet Lazar Radetić.

Rival u meču za treće mjesto koje osigurava plasman u A diviziju biće Danska koja je poražena od Holandije 73:68.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније