Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila M.L.B.

18. 08. 2019. 12:10 >> 16:19

MITROVIĆ

Pokušaćemo da napravimo iznenađenje u Kini

Selektor crnogorske košarkaška reprezentacije Zvezdan Mitrović poručio je da će naši reprezentativci na Mundobasketu u Kini pokušati da pruže značajan otpor i da naprave iznenađenje.

U sklopu priprema na turniru u Lionu, njegovi izabranici upisali tri poraza u sklopu priprema za Mundobasket u Kini.

Bolji od Crne Gore bili su Francuska, Argentina i Brazil, ekipe koje će takođe učestvovati na planetarnom takmičenju.

“S obzirom na to da smo odigrali ta tri meča u jednoj sjajnoj atmosferi, u više takmičarskim nego prijateljskim uslovima, mislim da smo u dva prva meča bili na solidnom nivou, jasno je da nam je falilo energije za treću utakmicu koju smo igrali protiv Brazila. Pokazali smo dobre momente, napravili dosta prostora za analizu, pa ćemo imati dosta materijala da nađemo elemente koje bi trebalo da popravimo”, kazao je Mitrović.

Protiv Francuske koja je kandidat za medalju sastavljena praktično većinom od NBA igrača i Argentine, kako kaže Mitrović, naši košarkaši pružili su više nego što je očekivao.

Igrali su navodi dobro do posljednjih četvrtina, što je na njega ostavilo vrlo pozitivan utisak.

“Gledali smo Brazil ove tri utakmice, pokazali su jednu snagu, imaju dosta igrača koji su mladi i jasno je da imaju NBA potencijal. Tu su, naravno sa druge strane ovi iskusni koji i dalje mogu da igraju neku ozbiljnu košarku vidjeli smo to dobro recimo od Uertasa. Znamo da je u našem meču i njihov selektor Petrović odmarao Barbosu i Felisija, ali jasno je da se radi o jednom jakom protivniku. Pokušaćemo da se dobro pripremimo za taj meč u Kini i pružimo značajan otpor i pokušamo da napravimo iznenađenje”, zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније