Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 08. 2019. 17:49 >> 17:57

SVI DOBILI ŠANSU

Mitrović: Lagani test, Iran skroman rival

Iran je skroman rival, rotirali smo sastav poslije dugog puta, cilj je nam je bio da svi dobiju šansu, da se polako prilagode, kazao je selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović.

Muška seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore ostvarila je pobjedu na startu turnira u Kini, nakon što su danas u Jangžuu, u prvom meču pripremnog turnira savladali selekciju Irana 89:77 (27:24, 18:9, 25:24 i 19:20).

"Iran je skroman rival, rotirali smo sastav poslije dugog puta, cilj je nam je bio da svi dobiju šansu, da se polako prilagode. Kontrolisali smo utakmicu, pobjeda nije dolazila u pitanje. Imali smo i dobre momente, a igrali smo bolje na turniru u Lionu, iako smo izgubili tri meča. U svakom slučaju, uvijek je lijepo pobijediti ", ocijenio je Mitrović.

Crna Gora će za trofej igrati u nedjelju protiv boljeg iz sjutrašnjeg duela Poljske i Nigerije. Afrička selekcija je favorit.

"Ovo je bio lagani, a to će biti mnogo ozbiljniji test. Nigerija je veoma jaka, sa NBA igračima", zaključio je Mitrović.

Crnogorskim košarkašima turnir u Kini posljednja je provjera pred šampionat svijeta, koji će u toj državi biti održan od 31. avgusta do 15. septembra.

Crna Gora će u debitantskom nastupu igrati u grupi sa Novim Zelandom, Grčkom i Brazilom.

Prvi meč odigraće 1. septembra protiv Grčke od 14 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније